Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suntuubi lopettaa 30.6.2020

Tämä ei ole Viimakouran loppu, vaan siirrän sivun muualle erilaisen kopioitan materiaalin parissa. Tämä sivu pysyy silti auki viimeiseen päivään ja kopioida saa edelleen. Avasin kaikki kiinni olevat ulkoasut kopioitaviksi, eikä uusia ulkoasuja tai viekkukoodeja tule.

Tarvitsetko apua sivujen kanssa?
Katso täältä  ilmaisia hosteja ja muita palveluita

Jos sinulla on sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa se vieraskirjaan, niin linkkaan sen ylläolevalle sivulle!

 

Ulkoasun asennus

This is how you do it

Jos et osaa asentaa ulkoasua tai koodia, älä hätäile, täällä kerron kuvien kera, miten sen teet. Paina kuvia suuremmiksi.
Muista katsoa samalla ulkan sivuilta löytyviä asetuksia!

Kuvien tallennus

Sinun pitää tallentaa kaikki kuvat koneellesi, mitä ulkassa on (yläkuva, sisältö, navigaatio, alakuva, taustakuva)
Vie sisällön, navigaation ja taustakuvan kuvat oranssissa palkissa olevaan Tiedostot-kohtaan ja kansioon nimeltä Image. Voit tehdä kansion sisälle uuden kansion ulkoasun kuville. 

Tiedostot löytyvät oranssista palkista, sisällön yläpuolella.
Muista viedä kuvat Image-kansioon!

 

Taustakuvien asennus

Kun olet tallentanut kuvat image kansioon, voit lisätä taustakuvat niille tarkoitetuille paikoille. Nämä ohjeet löytyvät myös ulkkien sivuilta, mutta täällä on hieman tarkennusta, miten se tehdään. Kaikki taustakuvat toimivat samalla tavalla, joten otan esimerkiksi sisällön taustan.
Yleiset asetukset --> ulkoasu --> Sisällön tausta.
Painat Taustakuva painiketta ja eteesi avautuu uusi välilehti Tiedostot kansioista. Jos olet tehnyt ulkoasulle oman kansion, menet sinne ja valitset sisällön taustan. Eteesi pitäisi aueta pieni ikkuna, jonka otsikkona lukee Taustakuvan tyyli. Vaihtoehtoja on monia, mutta sisällön ja navigaation taustoille oikea vaihtoehto on Toistuva y-akselilla. Taustavärin tyyli on pelkkä Toistuva.

 

Grafiikan asennus

Yläkuvaa tai alakuvaa sinun ei tarvitse viedä minnekkään, ne voivat olla omalla koneellasi, kunhan vain muistat missä siellä ne ovat.
Mene Grafiikka kohtaan. Sieltä löytyy kaikki ulkoasun kohdat, joihin voit lisätä kuvan/palikan. Tarvitset vain yläpalkki ja alapalkki kohdat.
Paina kuvasta tai 'Lisää grafiikka...' kohdasta. Vaihtoehto 1, Valitse tiedosto. Kun painat siitä, pomppaa eteesi ikkuna, josta voit selata ja valita tiedoston. Yläpalkki kohtaan valitset yläkuvan, tai millä nimellä tallensitkaan sen. Alapalkkiin tulee alakuva, loogisesti. Muista painaa alhaalta Ota käyttöön nappia.

Koodin asennus

Mene Yleisiin asetuksiin, ulkoasu kohtaan, scrollaat ihan alas ja sieltä löydät kohdan Tarkistetaanko muokattujen tyylitiedostojen olemassa oloja --> Kyllä --> Hyväksy.
Sitten menet Grafiikka kohtaan, alas, löydät CSS -koodeille oman linkin. Kun painat siitä, on edessäsi laatikko, johon kopioit koodin joltain kopiointi sivuilta. Sitten vain hyväksy ja ulkoasu/koodi on valmis.

Puuttuiko jotain? Sano vieraskirjassa.

 

Powered by Putteri  Viimakoura © Razeback suntuubi.com

 

©2019 VIIMΔKΘUЯΔ - suntuubi.com