Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suntuubi lopettaa 30.6.2020

Tämä ei ole Viimakouran loppu, vaan siirrän sivun muualle erilaisen kopioitan materiaalin parissa. Tämä sivu pysyy silti auki viimeiseen päivään ja kopioida saa edelleen. Avasin kaikki kiinni olevat ulkoasut kopioitaviksi, eikä uusia ulkoasuja tai viekkukoodeja tule.

Tarvitsetko apua sivujen kanssa?
Katso täältä  ilmaisia hosteja ja muita palveluita

Jos sinulla on sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa se vieraskirjaan, niin linkkaan sen ylläolevalle sivulle!

 

Suntuubi lopettaa, mitä nyt?

Valitettavasti Suntuubi.com on tehnyt päätöksen lopettaa hostinsa 30.6.2020. Se on suru-uutinen meille kaikille, erityisesti meille suntuubin ulkoasuihin perehtyneille sivuille, sillä sivumme tärkein tarkoitus katoaa. Teillä muilla on kuitenkin vielä mahdollisuus. Pitäkää siitä kiinni!

Tahdon auttaa myös mahdoollisimman paljon teitä muita löytämään sivuillenne uuden paikan. Alle on listattu ilmaisia palveluita, joista voitte valita mieluisimman. Vieraskirjoista ja foorumeista olen tehnyt testiversiot, joihin saa mennä kokeilemaan ja katsomaan.

Avustavia tahoja

Razeback
Minut löytää discordista, instagramista ja tottakai täältä Viimakourasta ja minulta saa tulla kysymään mitä tahansa sivuihin ja niiden siirtoon liittyen. Vastaan niin hyvin kuin voin ja avustan parhaani mukaan! 
Discord: Razeback#8649 • Instagram: Razeback

Jos sinulla on jokin sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa niin linkkaan!

Ilmaisia kotisivuhosteja

Weebly

Sivulle

Jos kaipaat muokattavuutta, joustavuutta ja nättiä ulkoasua, Weebly on loistava vaihtoehto. Hosti on englanninkielinen, joka on yksi miinus. Siitä huolimatta asiat on helppo löytää ja suurin osa osioista on symboleilla varustettu, joten on nopea tajuta mitä mikäkin tarkoittaa. Vähän valmisteemoja, mutta hosti tarjoaa CSS-tyylin muokkausmahdollisuuden, joka avaa monia ovia. Muuten sivun ulkoasu, tekstilaatikoista alkaen, on omissa käsissäsi. Ladattavia ilmaisia lisäosia on jonkin verran, yksi niistä on vieraskirjan kaltainen Comment plus, ainoa miinus on että viestejä voi olla vain 10 kerralla. Vanhat viestit katoavat uusien tieltä, ei siis sovellu roolipelaamiseen. Voit luoda myös samalla käyttäjällä monta eri sivua!
Ei foorumia.

Wix

Sivulle

Englanninkielinen, suosittu hostauspalvelu. Wix on helppo ja erittäin muokattava kotisivupalvelu, jonka oppii melko nopeasti. Omaa tyylikoodia ei valitettavasti saa, mutta muuten ulkoasuja voi muuttaa lähes miten päin tahansa. Suuri määrä nättejä valmispohjia joista on hyvä aloittaa, sekä lisäksi muutama tyhjä pohja, jos haluat rakentaa sivun ihan itse. Wix on yksi omista suosikeistani. Samalle käyttäjälle voi luoda monta sivua. Paljon lisäosia joita voi ladata sivuilleen, näihin kuuluu Wix foorum ja vieraskirjan tapainen Comments, jonka viesteihin voi vastata kuka tahansa.
Ei tue omatekemää tyylikoodia.

Wordpress

Sivulle

Erittäin suosittu hosti, joka on myös helppokäyttöinen. Ulkoasu on jokseenkin muokattava, vaikka CSS-koodia siihen ei saakkaan ilmaisversiossa. Valmiit teemat ovat kauniita ja niitä on paljon, joten valinnanvaraa löytyy. Suurimmaksi osaksi suomenkielinen, joten tämän kanssa pärjää vaikkei englantia paljoa osaisikaan. Hyvä valinta hostiksi.
Ei foorumia tai vieraskirjaa, ei myöskään tue omatekemää tyylikoodia.

Webnode

Sivulle

Nopea ja helppotekoinen kotisivu, joka ajaa oikein hyvin asiansa. Plussaa tuo suomenkielinen sivusto, joten on helppo pysyä perässä. Valmiit teemat ovat siistejä ja kauniita, mutta miinusta tuo huono muokattavuus teemoihin. Värejä yms. kyllä pystyi muokkaamaan, mutta ei oikein muuta. Käyttäminen tuntui suht sulavalta kuitenkin, eikä ollenkaan huonompi hosti.
Ei foorumia tai vieraskirjaa, ei myöskään tue omatekemää tyylikoodia.

SimpleSite

Sivulle

Paikka kyllä elää nimensä mukaan. Erittäin yksinkertainen kotisivuhosti, joka tuntui toimivan ihan hyvin sivustona. Ulkoasuvaihtoehdot on kuitenkin erittäin suppeat, eikä ulkoasu ole ollenkaan muokattava. Varmasti saa nätit ja simppelit sivut, jos oikein jaksaa perehtyä. Kun menet sivulle, aloitat heti kotisivujen teon, joten älä säikähdä. Mitään ei selitetä missään, mutta kaikki on sentään suomeksi, joka on plussaa.
Ei foorumia tai vieraskirjaa, ei myöskään tue omatekemää tyylikoodia.

Jimdo

Sivulle

Yksinkertainen, ensikertalaiselle sopiva, englanninkielinen kotisivu. Voit alussa valita, tahdotko koodata sivut vai valita valmiista pohjista, joita ei järin montaa ole. Muuten nettisivua saa kyllä aika hyvin muokattua, vaikka aluksi saattaa tuntua hankalalta löytää kaikki tarvittavat. Klikkailemalla kuitenkin löytää ja hetken päästä sen jo oppiikin.
Ei foorumia tai vieraskirjaa.

Blogger

Sivulle

Vanha kunnon blogger. Vaikka onkin tarkoitettu blogeille, miksei toimisi myös muissa tarkoituksissa! Helppokäyttöinen, suomenkielinen ja tosi simppeli. Ulkoasuvaihtoehtoja on paljon ja tukee myös CSS-koodausta, joten sivuista saa aikalailla juuri sellaiset kuin haluaa. Sivuja saa lisättyä mukavasi ja niistä voi ottaa myös kommentoinnin pois.
Ei foorumia tai vieraskirjaa.

Muita palveluja

Foorumiroolipelit ja muut foorumia käyttävät!
Yksi vaihtoehto on myös, että siirrätte sivut kokonaan foorumille. Kaikki eivät pakosti tarvitse omaa sivua.
Foorumeja voi käyttää myös vieraskirjan korvikkeena.

ProBoards

Sivuille

Englanninkielinen, suht helppokäyttöinen ja nätti foorumipohja. Paljon erilaisia teemoja, joita voi muakata runsaalla kädellä, tyylitiedostojen kanssa, ja lisäosia joita saa asennettua helposti. Ylläpitäminen on helppoa ja mukavaa, eikä tarvitse mitään ylimääräisiä kirjautumisia tai muita. Ulkoasua voi muokata lähes täysin oman mielen mukaan ja foorumista saa lähes kotisivujen oloiset. Ehdottomasti oma suosikkini foorumeista.

Testaa foorumia

MyBB

Sivuille

Englanninkielinen foorumipalvelu. Melko helppokäyttöinen ja yksinkertainen, mutta saattaa vaikuttaa sekavalta alkuun. Asetukset ja muut ylläpitäjän jutut ovat vähän sekavasti, ja paikka vaatii totuttelua. Helppo lisätä aiheita ja poistaa myös. Teemoja on kuitenkin paljon valmiina, sekä html- ja CSS-koodausmahdollisuus löytyy. Ulkoasusta saa siis täysin haluamansa, kunhan tietää mitä tekee. Lähettää salasanan sähköpostiin. Muistakaa ottaa AdBlock pois käytöstä tällä sivulla, jos sellainen on, muuten ylläpitäjän asetukset eivät näy!

Testaa foorumia

Munfoorumi.com

Sivuille

Aluksi todella sekava foorumi. Paljon asetuksia, joista menee pää pyörälle. Ylläpidon asetuksia on paljon ja muotoiltavuutta kyllä riittää. Ylläpitäjien asetukset vaikeasti löydettävissä, mutta kunhan sivuun pääsee sisään, alkaa ymmärtämään. Foorumiin saa oman CSS-tyylin, joten ulkoasu ainakin on joustava. Suomenkielinen sivusto, joten vaikka aluksi onkin vähän sekavaa, asiat löytyvät kyllä. Vaikea tehdä uusia aiheita ja ainoa miinus tulee alueiden oikeuksista, jotka pitää määrittää aina uuden alueen luodessa, muuten alue ei tule näkyviin.

Testaa foorumia

Smart Guestbook

Sivuille

Hyvin yksinkertainen vieraskirja niin ulkonäöltään kuin käyttöliittymältään. Tämän oppii osaamattomampikin. Ulkoasun muokkaus erittäin rajoitettua, lähinnä värejä vaan voi muokata, mutta viekusta saa silti nätin. Lähettää sähköpostiisi linkin ylläpitopuolelle, joten se kannattaa tallentaa! Mistään muualta sinne ei pääse. Valitettavasti piilotettuja viestejä ei pysty lähettämään. Ei pysty luomaan kahta vieraskirjaa samalle käyttäjälle, ja osoite on generoitu randomisti.

Kokeile vieraskirjaa

123 Guestbook

Sivuille

Ihanan yksinkertainen ja oikeastaan söpö, englanninkielinen vieraskirja. Omalla tavallani ihastuin tähän, vaikka asetukset ovatkin hyvin rajattuja, eikä ulkoasua pysty juuri muuttamaan. Valmiita teemoja oli jonkin verran ja värejä saa muuttaa mielensä mukaan kyllä. Omaa jopa erilaisia asettelutyylejä, joten tällä saa hieman erilaisuutta aikaan. Vastaaminen on helppoa, viekkuun pystyy lisäämään kuvia ja videoita. Tässä vieraskirjassa hyvää on selkokielinen osoite, joka tulee käyttäjänimesi mukaan. Valitettavasti ei pysty luomaan kahta vieraskirjaa samalle käyttäjälle. Ei pysty lähettämään piilotettuja viestejä. Viestikentissä on aina valmiina name, email ja message, muita kenttiä saa lisättyä, mutta noita ei saa pois.

Kokeile vieraskirjaa

 

 

Powered by Putteri  Viimakoura © Razeback suntuubi.com

 

©2019 VIIMΔKΘUЯΔ - suntuubi.com