Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suntuubi lopettaa 30.6.2020

Tämä ei ole Viimakouran loppu, vaan siirrän sivun muualle erilaisen kopioitan materiaalin parissa. Tämä sivu pysyy silti auki viimeiseen päivään ja kopioida saa edelleen. Avasin kaikki kiinni olevat ulkoasut kopioitaviksi, eikä uusia ulkoasuja tai viekkukoodeja tule.

Tarvitsetko apua sivujen kanssa?
Katso täältä  ilmaisia hosteja ja muita palveluita

Jos sinulla on sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa se vieraskirjaan, niin linkkaan sen ylläolevalle sivulle!

 

Mainoskirja

Täällä ja vain täällä mainostatte omia sivujanne. Saatte mainostaa niin paljon kuin haluatte.
En vastaa mainoksiin.

Jos tulit ilmoittamaan kopioinnista, siirry kopiointiviekkuun.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Christa
Kotisivut: http://punainenhevosenkenka.suntuubi.com/

18.10.2019 10:20
Terrvetuloa upouuteen talliin punaiseen hevosekenkään!
Talli on ihan uusi ja kaipailemme hoitajia ja kävijöitä!
Tervetuloa!

Nimi: Pilvi
Kotisivut: http://cat1net.suntuubi.com/

30.08.2019 15:32
Olen itse liittynyt tälläiseen soturikissat-aiheiseen roolipelisivustoon ja suosittelisin sitä muillekkin.
Forest with cats on soturikissat kirjasarjaan perustuva rope/roolipelisivusto. Itse suosittelen sitä lämpimästi. Sivuston ylläpitäjä on aktiivinen. Joten jos olet lukenut soturikissoja, liity ihmeessä!

minulla on lupa mainostaa heidän sivujaan.

Nimi: Vienna
Kotisivut: http://valentav.weebly.com/

18.08.2019 14:27
Valenta on listausta ja arvosteluita tarjoava vasta perustettu sivusto. Jos kaipaat näkyvyyttä sivuillesi tai rakentavaa palautetta, tervetuloa meille!

Nimi: Aislingin tiimi
Kotisivut: http://aislingrpg.boards.net/

03.07.2019 16:19
Vailla realismiin pohjautuvaa ihmisroolipeliä, tai kaipaat mahdollisuutta kirjoittaa tarinoita? Sisäoppilaitos Aisling tarjoaa sivuston muuton myötä mahdollisuuden molempiin!

Aisling on vuonna 2013 perustettu foorumipohjainen tarina- ja roolipeli, joka sijoittuu Irlantiin, lähelle Limerickin kaupunkia sijaitsevaan sisäoppilaitokseen. Pelihahmoina toimivat noin 12-24-vuotiaat oppilaat, joiden arkea pelit seuraavat. Mukaan mahtuu kaiken tasoiset ja ikäiset kirjoittajat, joten olet mitä tervetullein joukkoon!

Nimi: Smokeshade
Kotisivut: http://soturikissat.foorumi.eu/index.php

06.05.2019 17:58
Soturikissat Foorumi on toukokuussa perustettu suomenkielinen foorumi joka nimensä mukaisesti perustuu Soturikissoihin sivuten myös Erin Hunterin kolmea muuta kirjasarjaa sekä vapaata keskustelua. Tule ihmeessä testaamaan! Rekisteröityminen on helppoa.

Nimi: Christa
Kotisivut: http://sydanmetsantalli.suntuubi.com/

14.04.2019 20:36
Tervetuloa Sydänmetsän tallille!
Järjestämme kesäiset näytelyt sekä hevoset kaipailevat ahkeria hoitajia :)

Nimi: WELHO
Kotisivut: http://puolikuunsoturit.suntuubi.com/

31.03.2019 17:44

"Kun koirat ja sudet kohtasivat ensi kertaa, tiedettiin heti, että vastassa oli vihollinen. Sudet tappoivat vaaraa aavistamattomia kissoja metsissä, joka sai pienet ja ketterät eläimet vetäytymään katujen suojiin. Sodanjulistusta ei tarvittu. Sotaa käytiin jo."

Tervetuloa Kengon saarelle, keskelle kesyeläinten ja villisusien taistoa.

Sinulla on vaihtoehtoja.
Kuulutko heimoon?
Oletko ihmisen paras ystävä?
Elätkö katujen arvaamattomassa maailmassa?

Vastikään luotu tarinaroolipeli on avannut sivunsa pelaajille! Vielä tuore maailma on täynnä tutkittavaa. Koskematon juoni odottaa sekasortoa, jonka sinä voit luoda yhdessä muiden kanssa.

Pelissä on mahdollista ottaa suden, kissan tai koiran muoto. Heillä kaikilla on omat vaaransa ja tehtävänsä tällä saarella. Kuka sinä olet ja mikä sinusta tulee? Ota tulevaisuutesi omiin tassuihisi.

- YP Sinin kirjoitus

Nimi: Lucine
Kotisivut: http://freedom.suntuubi.com/

17.03.2019 15:35
Etsitkö tietynlaista roolipeliä tai jonkinlaista sivustoa, kuten virtuaalitallia taikka blogia, eikä mikään mainos houkuta? Onko sinulla aikaa ja halua väsätä oma roolipelisivusto, mutta et tiedä sille aihetta? Haluat ehkä kuulla, millaisille sivustoille on vientiä ja millaisia sivuja tai pelejä nettiin kaivataan! Haluatko sivujesi mainoksen näkyä muuallakin kuin muiden roolipelien ja virtuaalitallien mainoskirjassa? Ovatko sivulistaukset ja arvostelut jo mennyttä aikaa? Anna äänesi kuulua, sillä Freedom on juuri se paikka, missä nämä kaikki toteutuvat!

Mainosta, ehdota, inspiroidu, etsi ja löydä!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://jurassic.suntuubi.com/?cat=1

13.03.2019 15:52
" Jokin kiinnitti sen huomion. Ehkäpä pieni tuulenvire, joka sai läheisen saniaispensaan lehdet liikkumaan. Tai ehkä se oli pieni olento, jonka ruumis oli sulkien peitossa? Jolla oli suu täynnä sahalaitaisia hampaita ja joka kantoi suussaan pientä rottamaista olentoa. Se liikkui vikkelästi, tasapainotellen erään kaatuneen puunrungon päällä.

Mutta se ei osannut aavistaa suurempaa petoa, joka vaani pimeyksissä sopivaa hetkeä. "

- Jurassic, The World of Dinosaurs

(En ole pelin ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa)

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com/

02.03.2019 11:46
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://consequence.suntuubi.com/

23.02.2019 11:53
Consequence on vieraskirjapohjainen roolipelisivu, joka on perustettu alkuvuodesta 2019. Roolipeli sijoittuu aikaan sen jälkeen, kun luonnonkatastrofit sekä sodat ovat turmelleet maapalloa. Pelin hallitsevia teemoja ovat selviytyminen sekä ihmissuhteet. Roolipeliä ei ole tarkoitettu aloittelijoille, vaan sen taso pyritään pitämään laadukkaana.

Nimi: Christa
Kotisivut: http://sydanmetsantalli.suntuubi.com/

21.02.2019 14:40
Tervetuloa juuri avattuun Sydänmetsän tallille!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

20.02.2019 19:39
Kolmen susilauman keskuudessa vallitsee rauha, mutta kuinka kauan? Sudet noudattavat jo sukupolvien ajan asetettuja perinteitä kunnioittaen Custoksen tahtoa. Nälkä uhkaa jokaista laumaa samalla, kun epäuskovaiset horjuttavat laumoja. Alfojen sisällä kytee epävarmuus tulevaisuudesta. Onko Custos hylännyt heidät?

Kiinnostuitko? Tervetuloa mukaan susiroolipeliin, joka kantaa ylpeänä nimeä Yön Kuiskaus.

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

17.02.2019 21:06
(Ei, kyseessä ei ole roolipeli)
1700-luvun Norjassa kuhistaan Norjan kuningasparin tyttären ja tämän hovineidon kuolemasta. Samaan aikaan nuori espanjalainen, tuleva Alban herttuatar, Anabel de Adorable saa tietää olevansa vain sivusuhteesta syntynyt tyttö, jonka syntyperä on pidetty salassa aina isänsä aviovaimon kuolemaan asti. Voiko aina niin kunnollisen Christian-isän veljen, Chucksin tyttären ja tämän hovineidon kuolemilla olla jotakin tekemistä kammottavan paljastuksen kanssa?

Kiinnostuitko? Tämä ja paljon muuta Valtakunnasta. Tervetuloa lukemaan tarinoitani!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

15.02.2019 16:09
"Kun kuu nousi, syntyi kolme: Rapu, Kolibri ja Skorpioni. Ne nousevat vahvoina kaukana, mutta lähellä. Liian lähellä. Koittaa aika, jona Skorpioni yrittää niellä kaiken, Kolibri lentää taivaalla, tuo ilosanomaa, mutta Rapu kulkee ja napsii Skorpionia pala palalta. Osa Ravusta kuitenkin vain yrittää napsia itselleen sen, minkä Skorpioni riisti", hohtava kissa lausuu ja haihtuu.

Ensimmäiset klaanit on vuonna 2018 perustettu soturikissa- aiheinen tarinaroolipeli, jossa pelataan Huomen-, Laakso-, Vesi- ja Metsäklaanilla, jotka uskovat Tähtiklaaniin ja seuraavat kirjoista tuttua soturilakia. Pelissä on kuitenkin myös Kolibri-, Rapu- ja Skorpioniklaani, joilla on omat uskomukset, tavat ja arvojärjestykset. Pelin juonta ei ole määritelty ja mitä vain voi tapahtua! Onko sinun kissasi tehtävä pelastaa klaanit sodalta, joka aikoo juuri tuhota ne, vai aikooko kissasi hyötyä sodasta omien suunnitelmiensa saavuttamiseksi?- Päätös on sinun. Tule ihmeessä mukaan kertomaan oman kissasi tarinaa!

 

Powered by Putteri  Viimakoura © Razeback suntuubi.com

 

©2019 VIIMΔKΘUЯΔ - suntuubi.com