Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Joulukalenteri →

 

 

 HAKU ON PÄÄTTYNY 

Hei sinä!

Olen etsimässä ja tarjoamassa ylläpitoseuraa
tarinasivulle tai yhdistykselle!

Niinkuin otsikot kertoo, minä, Razeback, olen etsimässä ihmistä tai ihmisiä joiden kanssa ylläpitää sivuja. Tällä hetkellä on menossa kamala tarinasivukuume, mutta tiedän etten kykene yksin sitä ylläpitämään, joten ehkä sinä tai te voitte avustaa vanhaa kunnon Razea!

Etsin siis kavereita
• joiden kanssa perustaa ihmisiin perustuva tarinasivu (esim. sisäoppilaitos, taikakoulu yms.). Myös viekku- ja foorumipohjaiset roolipelit käyvät.
• joilla on jo ylläolevaan kuvaukseen sopivat sivut ja kaipaavat apua ylläpitoon.
• joiden kanssa perustaa virtuaalinen yhdistys suntuubin sisällönluojille, eli lähinnä kopiointisivuille yms.

Ehdot
• Olet mieluusti 13 vuotias tai vanhempi.
• Kykenet antamaan tilaa muille ylläpitäjille ja olet avoin muidenkin ideoille.
• Oikeinkirjotus on edes jotenkin hanskassa.
• Kannat vastuun sinulle annetuista tehtävistä.

Oletko kiinnostunut?

Pistä viestiä Viimakouran vieraskirjaan ja kerro kiinnostuksestasi ja ideoistasi. Olen avoin kaikille ajatuksille ja ehdottomasti otan mukaan enemmänkin kuin yhden ihmisen, jos monikin innostuu. Listaan tänne alle kaikki mieleen tulleet ja muiden esittämät sivuideat. Viestin voi laittaa yksityisellä tai julkisella, miten itse tahtoo. Kerro myös jokin tapa miten saan sinuun yhteyden (nettisivut, sähköposti yms.).
Jos sinulla on jo valmiit sivut, pistä linkki viekkuun ja kerro mitä hommia mulle olisi, sekä vähän omasta osaamisestasi, mitä tykkäät tehdä, mitä et ja kuinka aktiivisesti käyt päivittämässä sivua.

 

Ideoita

Yleisö voi antaa ideoille ääniä chatissä tai viekussa! Myös muutosehdotuksia.

• Yhdistys kopiointisivuille
Kerätään linkkejä, yleisiä vinkkejä ja foorumi johon kuka tahansa saa käydä vastaamassa ja kysymässä. Kerätään yksinäiset kopiointisivut yhdeksi yhteisöksi, jonka avulla kävijät löytävät uutta materiaalia.

• Neljän ylläpitäjän Tylypahka/taikakoulu/oppilaitos
Kerätään neljä ylläpitäjää, joista jokainen toimii yhden tuvan (tai muun samankaltaisen) omana ylläpitäjänä, lukisi oman alueensa tarinat ja päivittäisi omien oppilaidensa tietoja yms. 

• Paha Tylypahka
Tylypahkan tapainen taikakoulu (ehkä myös samaan maailmaan kuuluva), jossa opiskellaan täysin eri asioita kuin Tylypahkassa. Suurin osa koulun velhoista ja noidista on jollain tavalla kieroutuneita ajattelemaan että pahoilla loitsuilla ja tavoilla on positiivisia vaikutuksia. Suurin osa oppilaista tulee kunnioitetuista suvuista. Tupajärjestelmä on samankaltainen kuin Tylypahkassa.

 

©2018 VİİMΔĶΘŮЯΔ - suntuubi.com