Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suntuubi lopettaa 30.6.2020

Tämä ei ole Viimakouran loppu, vaan siirrän sivun muualle erilaisen kopioitan materiaalin parissa. Tämä sivu pysyy silti auki viimeiseen päivään ja kopioida saa edelleen. Avasin kaikki kiinni olevat ulkoasut kopioitaviksi, eikä uusia ulkoasuja tai viekkukoodeja tule.

Tarvitsetko apua sivujen kanssa?
Katso täältä  ilmaisia hosteja ja muita palveluita

Jos sinulla on sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa se vieraskirjaan, niin linkkaan sen ylläolevalle sivulle!

 

Arvostelut

Pantterikakun

Sivuille tultaessa huomio kiinnittyy kauniiseen ja tarkkaan ulkoasuun, joka antaa sivuista rauhallisen ja laadukkaan vaikutelman. Sivut ovat kutsuvan oloiset, ja jo heti alusta alkaen sormet syyhyävät päästä tutkimaan materiaaleja. Navigaation jaoittelu aiheiden mukaan tekee siitä todella selkeän ja ulkonäöllisesti kivan.

Sivujen esittelyteksti on hyvä. Se kertoo jo heti alussa kaiken olennaisen sivuista eikä jaarittele turhia. Se jatkaa sivujen kutsuvaa fiilistä tervetulotoivotuksillaan. Etusivulta löytyy myös päivitykset-boksi, joka osoittaa sivujen olevan edelleen aktiiviset. Sivuinfosta löytyy kaikki oleellinen ja on mukavaa, että ylläpitäjästäkin paljastetaan jotakin. Se tekee sivuista henkilökohtaisemmat.

Kaikki materiaalia sisältävät sivut ovat todela selkeät. Niissä on hyvät ohjeet, jotka tulevat ihan ensimmäisenä vastaan. Minusta on myös fiksu idea, että ensin näkee vain pelkkää tekstiä ja vasta kategorioita klikkaamalla saa näkyviin itse materiaalit. Näin huomio pysyy aluksi pelkässä tekstissä, jossa on aika painavaa asiaa. Materiaalia on laaja valikoima ja ilmeisesti lisää tulee aina silloin tällöin, mikä on todella positiivista, sillä nykyään tuntuu että kaikki ulkoasusivut ovat joko epäaktiivisia tai lopettaneet kokonaan. Materiaalia on löydettävissä niin aiheen kuin värinkin perusteella, mikä helpottaa omanlaisensa ulkoasun löytämistä.

UKK-sivun olemassaolo on hieno idea. Yhdessä ulkoasun asennus -sivun kanssa se auttaa paljon myös niitä henkilöitä, jotka eivät aiemmin ole valmiita ulkoasuja käyttäneet. Layoutin tekeminen -sivu taas auttaa paljon niitä jotka haluavat opetella itse tekemään ulkoasuja. Minusta on todella mukavaa, että olet panostanut tällaisiinkin asioihin. Ohjeet on tehty selkokielellä ja niitä on helppo ymmärtää ja seurata. Toivelistakin on kiva lisä, on positiivinen asia että kuuntelet muidenkin toiveita. Näin saat varmasti paljon kävijöitä, kun sivuilta löytyy kaikenlaisille sivuille suunnattuja ulkoasuja.

Kokonaisuutena sivut ovat käyttäjäystävälliset ja selkeät. Opastusta on tarpeeksi mutta ei liikaa, ja jokainen ohje on kirjoitettu niin, että ne on helppo ymmärtää. Sivuilta on myös helppo löytää etsimänsä ja valinnanvaraa on paljon.

- Pantterikakku :: 14.11.2017 :: Sivuille →

 

Lake Of Illusions

Plussat:

+ Ulkoasu on selkeä ja kaunis, ja se sopii hyvin sivuston teemaan
+ Etusivun esittely on napakka ja kertoo kaiken oleellisen
+ Päivitykset-osio etusivulla
+ Sivuilla liikkuminen on helppoa. Navigaatio on jaettu eri osioihin, joten sivustolta on helppo löytää etsimänsä.
+ Materiaalia löytyy monipuolisesti ja paljon. Myös materiaalit on luokiteltu selkeästi, joten on helppo löytää etsimänsä.
+ UKK ja ohjeita sekä ulkoasujen asentamiseen, että myös tekemiseen kuvien kera. Tästä erityistä plussaa, en ole muilla vastaavilla sivustoilla vielä löytänyt ohjeita omien ulkkien tekemiseen.
+ Plussaa myös ylläpitäjän esittelystä. Musta on aina kiva saada tietää minkälainen tyyppi sivustoa pyörittää :)

Miinukset:

Yritin kyllä kovasti löytää jotain huomautettavaa, mutta enpä löytänyt. Jatka samaan malliin siis!

Arvosana: 10

- Aurora :: 10.12.2017 :: Sivuille →

 

 

Powered by Putteri  Viimakoura © Razeback suntuubi.com

 

©2019 VIIMΔKΘUЯΔ - suntuubi.com