Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suntuubi lopettaa 30.6.2020

Tämä ei ole Viimakouran loppu, vaan siirrän sivun muualle erilaisen kopioitan materiaalin parissa. Tämä sivu pysyy silti auki viimeiseen päivään ja kopioida saa edelleen. Avasin kaikki kiinni olevat ulkoasut kopioitaviksi, eikä uusia ulkoasuja tai viekkukoodeja tule.

Tarvitsetko apua sivujen kanssa?
Katso täältä  ilmaisia hosteja ja muita palveluita

Jos sinulla on sivusto tai muu viestintäkanava, vinkkaa se vieraskirjaan, niin linkkaan sen ylläolevalle sivulle!

 

Tilaus

Täältä pystyt siis tilaamaan ulkoasun, koodin tai buttonin sivuillesi, täytä vain alla oleva lomake ja siihen pyydetyt kohdat huolellisesti. Jos tahdot jotain muuta, kuin mitä vaihtoehtoina on, laita viestiä vieraskirjaan.

Ulkoasua tilattaessa olkaa ekstrahuolellisia ja mahdollisimman yksityiskohtaisia. Laittakaa myös asiat, värit ja fontit mitä ette halua, niin saatte varmasti juuri sitä mikä mielyttää omaa silmäänne. Lähetän ulkoasut mielummin sähköpostiin, sillä se helpottaa ulkoasun lähetystä huomattavasti. Muut tilaukset voin lähettää sivujenne viekkuun.

Ulkoasuihin sisältyy CSS-koodi, eli sitä ei tarvitse erikseen valita, ellei halua. Voitte toki tilata layoutin ilman CSS-koodia, mutta siitä pitää mainita.

Että voit tilata ulkoasun

• Sivusi täytyy olla kutakuinkin valmis teksteiltään. En siis tee ulkoasua täysin uusille sivuille, joissa on etusivu ja ehkä vieraskirja.
• Sinun on oltava valmis odottamaan ulkoasua. Jos olet jonon häntäpäässä, voi kestää monta viikkoa, että pääsen tekemään sinun ulkoasuasi.
• Minun on päästävä sivulle. Haluan nähdä vähän millaiselle sivulle olen tekemässä ulkoasua. Jos sivusi on kiinni, sovimme keskenämme, miten pääsen katsomaan sivuasi. Tämä siksi, että varmistan sivuston valmiuden.

Jono

1. 6.
2. 7.
3. 8.
4. 9. 
5.    10.

Otan maksimissaan kymmenen tilausta jonoon. Teen tilaukset järjestyksessä ja ne ilmestyvät jonoon hyväksymisjärjestyksessä. En ota vastaan hoputuksia, vaan teen tilaukset oman aikatauluni mukaan.
Tilauksen voi peruuttaa ilmoittamalla vieraskirjaan.

 

Huom! Pelkän buttonin tilatessasi, et päädy listalle odottamaan. Teen buttoneita muiden tilausten välissä, sillä ne ovat niin pieniä ja helppo hoitaa pois alta. Jos et sano kokoa buttonillesi, on automaattinen koko 100x50px.

Button tilaukset: -

 

 TILAUKSET SULJETTU 

 

 

Powered by Putteri  Viimakoura © Razeback suntuubi.com

 

©2019 VIIMΔKΘUЯΔ - suntuubi.com