Viimakoura pitkällä tauolla

Sivulla on suuri ongelma!

Nyt on asia sellainen, että Photobucket on päättänyt rahastaa ihmisiä siitä, että he pistävät photobucketissa olevia kuvia muille sivuille (3rd party hosting). Se tarkoittaa, että minun on etsittävä uusi kuvapalvelu ja vaihdettava aivan kaikki kuvat. Tähän menee paljon aikaa ja Viimakoura sulkeutuu täysin siksi ajaksi.
Jos sinulla on ulkoasu, jonka kuvissa on ongelmaa, POISTA SE.

→ Razeback

► razeback.barker(at)gmail.com ► Väliaikainen viekku

Muita ulkoasusivustoja:
Captured World, Nemesis, Ombria
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

→↓ PÄIVITYSBOXI ↑←


 25.8.2017 
Enää noin 30 ulkkaa vailla kuvia ja yli puolet viekkukoodeista plus kaikki muut ylimääräiset. Vähän aloitin jo Viimiksen uuden ulkoasun tekemistä ja yläkuva ja taustakuva valittu. Koodi saa tulla sitten kun suurin osa kuvista on saatu paikoilleen. Kyllä tämä vielä tästä ihmiset. Kaikesta selvitään.

 13.7.2017  
Tein suunnitelmaa ulkoasujen suhteen tänään. Tulin siihen tulokseen että joitain ulkkia poistetaan, joitain muokataan vähän ja joillakin koko koodi menee uusiksi. (kuvassa muistiinpanojani).
Sekä päätin että flickr tulee olemaan uusi kuvapankkini, siellä voi onneksi piilottaa kuvat näkyviltä muuten, ettei kellekkään yhtäkkiä valokuvia etsiessään outo siivu ulkoasua vastaan (tai viekkukoodin kuva).

 7.7.2017  
Yritän saada viimeiset tilaukset ensimmäisenä pois alta. Seuraava viikko pyhitetty niille.
 


Taustakuva: backgrounds etc.